БП ЕКСПЕРТ

Пълна гама транспортни услуги свързани с извозване на строителни и битови отпадъци!

БП ЕКСПЕРТ е компания с дългогодишен опит в сферата на транспортната дейност, доставка на контейнери и извозване на строителни отпадъци. Нашият екип се състои от млади и амбициозни хора, които изпълняват отговорно и коректно поетите ангажименти с внимание и грижа.

За нас преди всичко е важно доброто отношение.

Разполагаме с добре оборудвана и нова техника, посредством която правим услугата си удобна и достъпна за нашите клиенти. Техниката ни отговаря на всички нормативни актове за доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци. Имаме на разположение богат асортимент от контейнери за строителни отпадъци.

Камион с контейнер

КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ и ВСЯКАКВИ ОТПАДЪЦИ

Извозване на строителни, тежки и едрогабаритни отпадъци с контейнери под наем с капацитет от 4 до 7 кубични метра. Доставката на контейнери е в района на София град и София Област.

Разполагате с 5 дни да го напълните с отпадъчен материал, но престоят на контейнера би могъл да бъде допълнително удължен. 

Ако имате нужда да сменим доставения контейнер с празен, това би могло да се случи в максимално кратък срок, за да не бъде спиран Вашия работен процес. 

Всички строителни отпадъци се извозват до депо Враждебна – лицензираното сметище на Столична Община http://depo-vrajdebna.com/.

Контейнер за строителни отпадъци

ХАМАЛСКИ И ДРУГИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

  • Пълнене на контейнерите със строителни и други отпадъци.
  • Товарене и разтоварване на строителни и инертни материали.
  • Цялостно почистване на апартаменти, офиси, мазета, тавани и дворни места.
Контакти - бланка

ДОГОВОРИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИ

БП Експерт ЕООД сключва месечни или обектови договори със своите клиенти за регулярно и навременно извозване на строителни отпадъци. Издаваме фактури и служебни бележки, които да послужат пред административните органи при необходимост.

Свържете се с нас

+359 892 33 13 13