БП ЕКСПЕРТ

Пълна гама транспортни услуги свързани с извозване на строителни отпадъци, битови отпадъци, смет, контейнери за отпадъци под наем, хамалски услуги, почистване на апартаменти, офиси, мазета, тавани, дворове, къртачни услуги, доставка на инертни материали, извозване на едрогабаритни отпадъци!

БП ЕКСПЕРТ е компания с дългогодишен опит в сферата на транспортната дейност, доставка на контейнери и извозване на строителни отпадъци. Нашият екип се състои от млади и амбициозни хора, които изпълняват отговорно и коректно поетите ангажименти с внимание и грижа.

За нас преди всичко е важно доброто отношение.

Разполагаме с добре оборудвана и нова техника, посредством която правим услугата си удобна и достъпна за нашите клиенти. Техниката ни отговаря на всички нормативни актове за доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци. Имаме на разположение богат асортимент от контейнери за строителни отпадъци.

Камион с контейнер

КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ, БИТОВИ ОТПАДЪЦИ, СМЕТ И ДР.

Извозване на строителни, тежки и едрогабаритни отпадъци с контейнери под наем с капацитет от 4 до 7 кубични метра. Доставката на контейнери е в района на София град и София Област.

Разполагате с 5 дни да го напълните с отпадъчен материал, но престоят на контейнера би могъл да бъде допълнително удължен. 

Ако имате нужда да сменим доставения контейнер с празен, това би могло да се случи в максимално кратък срок, за да не бъде спиран Вашия работен процес. 

Всички строителни отпадъци се извозват до депо Враждебна – лицензираното сметище на Столична Община http://depo-vrajdebna.com/.

Контейнер за строителни отпадъци

ХАМАЛСКИ И ДРУГИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

  • Пълнене на контейнерите със строителни и други отпадъци.
  • Товарене и разтоварване на строителни и инертни материали.
  • Цялостно почистване на апартаменти, офиси, мазета, тавани и дворни места.
Контакти - бланка

ДОГОВОРИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИ

БП Експерт ЕООД сключва месечни или обектови договори със своите клиенти за регулярно и навременно извозване на строителни отпадъци. Издаваме фактури и служебни бележки, които да послужат пред административните органи при необходимост.

Свържете се с нас

+359 892 33 13 13